Можливості та обмеження комп’ютерного моделювання технологічних машин - Кириченко, Ігор Георгійович; Черніков, Олександр Вікторович; Kyrychenko, Igor; Chernikov, Oleksandr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У статі наведено результати аналізу основних світових тенденцій та напрямів геометричного моделювання деяких технічних об’єктів і машин, а розглянуто можливості створення різноманітних 3D- моделей за допомогою програмного пакета Autodesk Inventor та подано результати віртуальних досліджень у середовищі Dynamic Simulation, що здійснювались на цих моделях.
Opportunities and limitations of computer simulation of technological machines
Keywords: комп’ютерне моделювання; віртуальний експеримент; адекватність моделі; Autodesk Inventor; computer modeling; virtual experiment; model adequacy; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.1.53