Розробка систем для дослідження температурного режиму течії робочої рідини у гідроприводі БДМ. Частина 2 - Богдюк, Олег Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційну роботу присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом забезпечення їх експлуатаційної продуктивності. Здійснюється це за рахунок розробки систем для дослідження температурного режиму течії робочої рідини у гідроприводі БДМ. Метою даної роботи є підвищення ефективності будівель-них машин в експлуатації (на прикладі екскаватора ЕО - 5124) шляхом активіза-ції його робочого органу і розробки системи захисту гідроприводу від гідроди-намічних навантажень Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини