Прямі та обернені задачі у проблемі аналізу коливань пружних елементів конструкцій : монографія - Єгоров, П. А.; Шарапата, А. С.; Янютін, Є. Г. (Форт, 2022)
У монографії викладені методи розв´язання задач (прямих та обернених) при імпульсному навантаженні ряду елементів конструкцій, деформування яких відбувається в пружній області. Майже у всіх розглянутих задачах використовується теорія інтегральних рівнянь Вольтерра. Монографія призначена для наукових працівників, інженерів, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів та студентів, які спеціалізуються в галузях механіки деформівного твердого тіла, динаміки та міцності машин.
Keywords: теорія інтегральних рівнянь Вольтерра; 534.1:004.942