Визначення геометричних параметрів ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 86+950 до км 88+816 шляхом виконання геодезичних вимірювань - Прохоренко, Олександр Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломного проекту виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення з виконання геодезичних вимірювальних і розмічувальних робіт у дорожньому будівництві; аналіз методів визначення геометричних параметрів заокруглень на автомобільних дорогах; визначення геометричних параметрів заокруглень на ділянці автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка від км 86+950 до км 88+816.
Keywords: автомобільна дорога; вишукування; геометричні параметри; геодезичні вимірювання; похибки вимірювання; тахеометр