Алгоритм підготовки транспортної інфраструктури до масштабного використання автодорожнього електротранспорту - Аргун, Щ. В.; Argun, Sch. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
У роботі проведено аналіз стану доріг в Україні. Проведено аналіз альтернативних джерел енергії, що можуть бути використані у транспортній інфраструктурі. Виявлено фактори, що перешкоджають повномасштабній модернізації транспортної інфраструктури України. Розроблено алгоритм реалізації програми інтегрування енергозберігаючих технологій у транспортну інфраструктуру України.
Алгоритм подготовки транспортной инфраструктуры к масштабному использованию автодорожного электротранспорта
Аlgorithm for the preparation of transport infrastructure for large-scale use electric vehicles
Keywords: альтернативна енергетика; енергозбереження; розумні дороги; електромобілі; транспортна інфраструктура; альтернативная энергетика; энергосбережение; умные дороги; электромобили; транспортная инфраструктура; alternative energy; energy conservation; smart roads; electric vehicles; transport infrastructure; 629.341