Один з підходів до оцінки стійкості систем управління рухом автомобільного транспорту - Лабенко, Д. П.; Labenko, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто систему управління рухомими об’єктами, її характеристика. Запропоновано один із підходів до оцінки основного показника стійкості систем управління – імовірність функціонування системи із заданою якістю в умовах різного впливу на її елементи.
Один из подходов к оценке стойкости систем управления движением автомобильного транспорта
One of approaches to the estimation of firmness of traffic сontrol systems of motor transport
Keywords: система управління; стійкість систем управління; засоби автоматизації; система управления; стойкость систем управления; способы автоматизации; control system; control system stability; automation means; 519.85