Причіпний грейдер з неактивною багатовідвальною системою - Вовк, Денис Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – аналіз плануючої здатності багатовідвального причіпного грейдера із використанням комп’ютерного моделювання та математичних програм. Актуальність роботи пояснюється використанням причіпних грейдерів для виконання невеликих обсягів земляних робіт, при реконструкції вулиць, розрівнюванні паркових доріжок, особливо в стиснутих умовах також у комунальному, сільському і лісовому де широко застосовують малогабаритні землерийно-транспортні машини.
Keywords: грейдер причіпний багатовідвальний; плануюча здатність; відвал; autodesk inventor; моделювання; грунт