Порівняльна оцінка показників процесу гальмування транспортних засобів. - Ітеккан, Мохаммед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Запропонована методика вибору оптимального розподілу гальмівних сил між осями тривісного транспортного засобу по критерію середнього сталого уповільнення. Запропоновані варіанти схем розподілу контурів гальмового приводу тривісних транспортних засобів. Розглянуто особливості забезпечення стабільності гальмових властивостей вантажних транспортних засобів.
Keywords: ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ; СТІЙКІСТЬ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ; ПРОЦЕС ГАЛЬМУВАННЯ; НОРМАТИВНІ ВИМОГИ; ГАЛЬМІВНІ СИЛИ; УПОВІЛЬНЕННЯ