ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ - Філіпковська, Л. О.; Муратов, В. В.; Филипковская, Л. А.; Муратов, В. В.; Filipkovska, L.; Muratov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Актуальність дослідження полягає у визначенні стратегічних напрямів розвитку транспорту України як найважливішого базового фактора стійкого й динамічного зростання економіки, посилення її позицій на внутрішній і міжнародній арені. Вирішення зазначених питань у статті досягається за допомогою аналізу стану транспортної галузі країни та розкриття переваг функціонування транспортних комплексів країн ближнього зарубіжжя.
ПЕРСПЕКТИВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ РАЗВИТИЯ ТРАНСПОРТА УКРАИНЫ
PERSPECTIVE AREAS OF TRANSPORT DEVELOPMENT IN UKRAINE
Keywords: транспортна система; логістика; пасажироперевезення; вантажоперевезення; розвиток; перспективні заходи; транспортная система; логистика; пассажироперевозки; грузоперевозки; развитие; перспективные мероприятия; transport system; logistics; passenger transportation; cargo transportation; development; perspective measures; 338.47: 656