Техніко-економічна оцінка споживання палива автомобіля з урахуванням умов експлуатації - Сомонов, Ярослав Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі вирішується науково прикладна задача з підвищення паливної економічності ТЗ шляхом використання оперативного контролю витрати палива. Різні види палива вирізняються фізико - хімічними властивостями, від яких залежить ефективність їх використання. Крім властивості палива на величину витрати палива впливає конструкція авто, режим руху, умови експлуатації та технічний стан авто. У роботі виконано порівняльний аналіз витрати палива трьох автомобілів з різними паливними системами. У роботі запропоновано проект зони на два робочі пости.
Keywords: БЕНЗИН; ПАЛИВНА СИСТЕМА; РУХОМИЙ СКЛАД; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ФОРСУНКИ; ДІАГНОСТИКА; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ