Удосконалення технологічного процесу доставки автозапчастин в Індустріальному районі м. Харків підприємством ТОВ «ОЛЛ ТРАК ПАРТС» - Підгорний, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації, вибору доцільної схеми доставки та використання раціонального рухомого складу за один рік складе значення 1006680 грн, ефективність запропонованих заходів – 57,7 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати