Дослідження проблеми використання моделей змішаного навчання в фаховій підготовці інженерів-педагогів - Чепурна, В. О.; Магдич, Д. Д.; Чепурная, В. О.; Магдич, Д. Д.; Chepurna, V.; Magdych, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті досліджується проблема впровадження в фахову підготовку інженерів-педагогів сучасної технології змішаного навчання, спираючись на передовий вітчизняний досвід імплементації моделей змішаного навчання. Відповідно до проаналізованих моделей змішаного навчання було визначено такі, що відповідають вимогам професійної підготовки інженерів-педагогів, встановлено їх значення у формуванні професійних компетенцій та організації творчої і самостійної професійної діяльності. Доведено ефективність впровадження моделей змішаного навчання у процес фахової підготовки студентів інженерно-педагогічних спеціальностей.
Исследование проблемы использования моделей смешанного обучения в профессиональной подготовке инженеров-педагогов
Investigation of the problem of using blended learning models in the training of engineer-teacher
Keywords: технологія навчання; змішане навчання; моделі змішаного навчання; інженер-педагог; фахова підготовка; психолого-педагогічна підготовка; технология обучения; смешанное обучение; модели смешанного обучения; инженер-педагог; профессиональная подготовка; психолого-педагогическая подготовка; teaching technology; blended learning; blended learning models; pedagogical engineer; professional training; psychological and pedagogical training; 378.01; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.149