Порівняльна оцінка викидів шкідливих речовин легковими автомобілями - Ель Баглі, Саміа (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проаналізовано токсичність бензинових двигунів, проведено дослідження та порівняння бензинових і дизельних двигунів автомобілів, встановлено залежність екологічності автомобілів від різних експлуатаційних факторів.
Keywords: КОЕФІЦІЄНТ НАДЛИШКУ ПОВІТРЯ; ОКСИДИ ВУГЛЕЦЮ; ОКСИДИ АЗОТУ; НОРМУВАННЯ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН