СТАТИСТИЧНИЙ ОПИС ВЗАЄМНОГО РОЗТАШУВАННЯ ЗУПИНОЧНИХ ПУНКТІВ МІСЬКОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ - Горбачов, Петро Федорович; Кабалянц, Петро Степанович; Свічинський, С. В.; Горбачов, Пётр Фёдорович; Кабалянц, Пётр Степанович; Свичинский, С. В.; Gorbachov, P.; Kabalyants, P.; Svichinskiy, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Наведено результати застосування показникового закону розподілу зі зсувом до опису довжини перегонів між зупиночними пунктами міського пасажирського транспорту та аналітичні залежності для опису відстаней між парами зупиночних пунктів, отримані на ос-нові цього розподілу
СТАТИСТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ВЗАИМНОГО РАСПОЛОЖЕНИЯ ОСТАНОВОЧНЫХ ПУНКТОВ ГОРОДСКОГО ПАССАЖИРСКОГО ТРАНСПОРТА
STATISTICAL DESCRIPTION OF RELATIVE POSITION OF CITY PASSENGER TRANSPORT STOP-POINTS
Keywords: перегін; відстань; зупиночний пункт; показниковий розподіл; гамма-розподіл; згортка розподілів; функція розселення; перегон; расстояние; остановочный пункт; показательное распределение; гамма-распределение; свертка распределений; функция расселения; span; distance; stop-point; exponential distribution; gamma distribution; convolution of distributions; settlement function; 656.015