Методи визначення координат транспортних засобів в умовах щільної міської забудови - Мнушка, О. В.; Савченко, В. М.; Савченко, В. Н.; Mnushka, O.; Savchenko, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянуто альтернативні методи визначення координат транспортного засобу в умовах щільної міської забудови без використання супутникових навігаційних систем. Показано, що використання мереж одночастотного віщання в межах міста дозволяє значно зменшити додаткові похибки визначення координат.
Методы определения координат транспортных средств в условиях плотной городской застройки
Positioning techniques vehicles in dense urban areas
Keywords: координати; інформаційно-телематичні системи; GPS; SFN; DVB; координаты; информационно-телематические системы; positiomimg; information and telematic systems; 629.051:004.94