Дослідження методів визначення цільової невизначеності вимірювань шуму дорожньої машини - Романенко, Роман Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В бакалаврській роботі проведені дослідження методів оцінювання невизначеності вимірювань шуму, розглянуті методи оцінювання невизначеності вимірювань та розроблена методика визначення цільової невизначеності вимірювань шуму дорожньої машини.
Keywords: вимірювання; методики вимірювань; невизначеність вимірювань; робочі характеристики методик вимірювання; цільова невизначеність; шум