ФІЗИЧНА МОДЕЛЬ ЦИФРОВОЇ НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ АВТОМОБІЛЯ - Алексієв, В. О.; Кравець, В. О.; Алексеев, В. О.; Кравец, В. А.; Aleksiyev, V.; Kravets, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядається фізична модель цифрової нервової системи автомобіля у складі інтелектуального транспортного засобу.
ФИЗИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ЦИФРОВОЙ НЕРВНОЙ СИСТЕМЫ АВТОМОБИЛЯ
PHYSICAL MODEL OF DIGITAL NEURAL SYSTEMS CAR
Keywords: автомобіль; нейронна система; датчик; мікроконтролер; автомобиль; нейронная система; датчик; микроконтроллер; car; neural system; sensor; microcontroller; 656:004.75