Методичні вказівки до організації лабораторних робіт та самостійної підготовки з дисципліни «Хімія» : для студентів 1 курсу бакалаврського рівня освіти. Ч. 2 - Хоботова, Е. Б.; Ненастіна, Т. О.; Даценко, В. В.; Єгорова, Л. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Методичні вказівки з хімії призначено для студентів усіх спеціальностей технічних напрямків навчання як навчальний посібник для самостійної підготовки студентів та для використання на лабораторних роботах з дисципліни «Хімія». Наведено методики проведення лабораторних робіт, рекомендації до вивчення теоретичного матеріалу, типові задачі, їх рішення і задачі для самостійного рішення.
Keywords: хімія; окисно-відновні реакції; хімічна кінетика; хімічна рівновага; розчини; теорія горіння; ланцюгові реакції; теплота згоряння палива; жорсткість води; комплексні сполуки; гідроліз солей; 504 (075)