Технологія та організація виконання робіт з капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-01 Київ – Знам'янка км 52+935 – км 65+900 в Київській області - Тарасюк, Наталія Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведено аналіз кліматичних умов району будівництва, складено дорожньо-кліматичний графік із визначенням початку та завершення будівельних робіт. Визначено обсяги робіт і потребу в будівельних матеріалах, а також розраховано мінімально допустимі темпи будівництва. До кожного виду робіт розроблено відповідні калькуляції, виконано техніко-економічне обґрунтування та порівняння двох варіантів машинно-дорожніх загонів. Запроектовані технологічні операції шарів дорожнього одягу з органо–мінеральної суміші, асфальтобетону крупнозернистого щільного і щебенево-мастикового.
Keywords: Район будівництва; дорожній одяг; технологія; асфальтобетон; щебенево-мастиковий асфальтобетон; органо-мінеральна суміш; контроль якості робіт