Забезпечення єдності вимірювань у медичному закладі дорожньо- будівельного підприємства - Скорбач, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі розглянуті законодавчі вимоги до вимірювань та засобів вимірювальної техніки та визначено їх застосування в медичних закладах. З метою забезпечення єдності вимірювань розроблені вимоги до системи управління вимірюваннями, яка направлена на управління процесами вимірювань та метрологічного підтвердження застосованих засобів вимірювальної техніки. Розроблена настанова системи забезпечення єдності вимірювань у медичному закладі. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: вимірювання; забезпечення єдності вимірювань; засоби вимірювальної техніки; медичні заклади; метрологічні характеристики; метрологія; системи управління вимірюваннями