Дослідження методів визначення цільової невизначеності вимірювань вібрацій дорожньої машини - Бабаєва, Аліна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі в результаті дослідження було встановлено, що існуючі методи вимірювання вібрацій дорожніх машин мають певні обмеження щодо точності та надійності. Розроблено нову методику, яка дозволяє більш точно визначати цільову невизначеність вимірювань. Проведені експериментальні дослідження підтвердили високу точність та надійність запропонованої методики, що дозволяє рекомендувати її для практичного використання у галузі дорожніх машин.
Keywords: вібрації; дорожня машина; невизначеність; методи визначення; цільова невизначеність