Дослідження закономірностей розподілу пасажиропотоків на тролейбусних маршрутах міста Харкова - Литвиненко, Катерина Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Дипломну роботу присвячено вирішенню проблемного питання виявлення та дослідження закономірностей розподілу пасажиропотоків на тролейбусних маршрутах. На основі результатів вибіркового табличного обстеження пасажиропотоків проведено оцінювання точності підходу щодо моделювання рейсових пасажиропотоків. За критерій оцінювання обрано показник рейсової транспортної роботи. Встановлено достатньо високу точність обраного підходу щодо моделювання рейсових пасажиропотоків, а також визначено межі його використання на практиці.
Keywords: пасажиропотік; натурні обстеження; закономірності; закон Пуассона; місткості зупиночних пунктів; тролейбусні маршрути