Удосконалення процесу перевезень вантажів ТОВ «КОЛОС 2000» - Кащавцев, Вадим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
На підставі розгляду та аналізу літературних і Інтернет-джерел розглянуто підходи до організації каналів розподілу готової продукції. Проведено аналіз теорії планування та організації збуту готової продукції. Представлена методика визначення раціональної каналу розподілу готової продукції. Проведено розрахунок економічних показників альтернативних каналів розподілу. Від застосування методики очікується отримання пошуку та організації оптимальних каналів розподілу готової продукції при формуванні системи збуту.
Keywords: перевезення; доставка; канал розподілу; рухомий склад; маршрут; витрати; транспортування