Рекламно – інформаційний прилад для залучення клієнтів на станцію технічного обслуговування - Слабоспицька, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Для досягнення поставленої мети проведено аналіз аналогічних конструкцій, розглянуті різні виконання електронних модулів. Проаналізована структурна схема і алгоритм роботи пристрою. Розроблена схема електрична принципова модуля управління і модуля індикації, розраховані параметри друкованої плати, зроблені конструкторсько-технологічні розрахунки надійності модуля.
Keywords: рекламно - інформаційний; світлодіод; портативний пристрій; дисплей; схема електрична принципова; печатна плата