ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Мазнєв, Г. Є.; Мазнев, Г. Е.; Maznev, G. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Проаналізовано сучасний стан та тенденції фінансового забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств агропромислового виробництва. З’ясовано, що рівень фінансування є недостатнім для здійснення ефективної реалізації інноваційних проектів виробництва сільськогосподарської продукції. Запропоновано шляхи формування фінансових ресурсів для інноваційно-інвестиційної діяльності товаровиробників. Зокрема, показана можливість фінансування велико-масштабних інноваційно-інвестиційних проектів виробництва сільськогосподарської про-дукції, використовуючи технології такого ефективного фінансового інструменту як проектне фінансування.
ФИНАНСИРОВАНИЕ ИННОВАЦИОННО-ИНВЕСТИЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЙ
FINANCING OF INNOVATIVE AND INVESTMENT ACTIVITY OF ENTERPRISES
Keywords: інновації; фінансування; інвестиційні ресурси; основний капітал; инновации; финансирование; инвестиционные ресурсы; основной капитал; innovations; financing; investment resources; fixed capital; 338.432:330.341