ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ - Бажинова, Т. О.; Бажинова, Т. А.; Bazhinova, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто і визначено комплексну оцінку якості автомобілів, основу якої складають за інтегральними показниками комфорту, надійності, безпеки, технічних рішень і еколо-гічності. Визначено сукупність показників, які визначають рівень якості використовуваних автомобілів у країні. Наведено математичні залежності показників якості та інтегрального показника.
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ОЦЕНКИ КАЧЕСТВА ЛЕГКОВЫХ АВТОМОБИЛЕЙ
THEORETICAL BASIS OF MOTOR CAR QUALITY EVALUTION
Keywords: автомобілі; якість; надійність; комфорт; безпека; ранговий підхід; автомобили; качество; надежность; комфорт; безопасность; ранговый подход; vehicles; quality; dependability; comfort; safety; ranking approach; 629.114