Метод вибору системи автоматичного управління автогрейдера - Ільге, Ігор Генріхович; Ilge, Igor (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проаналізовано представлені на ринку системи автоматичного управління автогрейдерами. Визначено і обґрунтовано економічні, техніко-експлуатаційні та ергономічні групи критеріїв вибору системи автоматичного управління автогрейдера. Розроблено метод нечіткого багатокритеріального аналізу для вибору системи автоматичного управління автогрейдера в класі 3D систем.
Method of selecting automatic control system of a motor grader
Keywords: автогрейдер; система автоматичного управління; теорія нечітких множин; метод вибору; будівництво доріг; критерії; motor grader; automatic control system; fuzzy set theory; selection method; road construction; criteria; 681.51; 10.30977/VEIT.2021.20.0.04