Проєкт будівництва автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка на ділянці км 0+000 – км 7+650 - Шангіна, Анна Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: обґрунтування необхідності будівництва, визначення характеристики району будівництва, варіантне проектування траси дороги, проектування земляного полотна, конструкції дорожнього одягу та водопропускальних труб, розроблено заходи з організації дорожнього руху.
Keywords: вишукування; конструкція дорожнього одягу; поздовжній профіль; план траси; розрахунок міцності