Удосконалення методу діагностування електромобілів на прикладі автомобіля Tesla Model S - Мірошниченко, Микита Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – електромобіль Tesla Model S, зокрема його електронні системи та компоненти. Мета роботи –впровадження удосконалених методів діагностування електромобілів на прикладі Tesla Model S, що дозволить покращити точність діагностики, скоротити час виявлення та усунення несправностей. Методи досліджень – аналіз літературних джерел, дослідження технологічних процесів діагностування, метод порівняльного аналізу для оцінки ефективності технологій. Робота спрямована на виявлення і усунення недоліків існуючих методів діагностики, що дозволить більш точно визначати причини несправностей; впровадження нових підходів і технологій, що дозволять швидше виявляти та усувати несправності; оптимізацію процесу діагностики для зменшення витрат часу та ресурсів на технічне обслуговування електромобілів; створення рекомендацій для сервісних центрів щодо впровадження удосконалених методів діагностики, що дозволить покращити їх роботу.
Keywords: ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ; ДІАГНОСТИКА; TESLA MODEL S; ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ; ТЕХНОЛОГІЇ; ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; АНАЛІЗ ДАНИХ; КОМП'ЮТЕРНА ДІАГНОСТИКА