Розробка технології виробництва щебенево-мастикової афальтобетонної суміші з детальною розробкою технології введення бітумоутримуючих армуючих волокон та енергозбереження на АБЗ, що реконструюється - Мизюк, Юрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Відповідно до завдань дипломного проектування в роботі виконано експериментальне дослідження впливу добавки Адгезол 3-ДТ. Розроблено відповідну технологію виготовлення щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші із використанням армуючої добавки на асфальтобетонному заводі. Розраховані необхідні ємності складів матеріалів та енергопотреби підприємства. Розглянуто питання контролю якості продукції, а також охорони праці та навколишнього середовища при випуску асфальтобетонних сумішей. Проведено аналіз отриманих результатів.
Keywords: армуюча добавка; Адгезол 3-ДТ; бітум; технологічна схема; асфальтобетонна суміш