Розробка і оптимізація інформаційного веб-ресурсу з динамічним контентом для мережі автосалонів - Кєтов, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У представленій роботі досліджується процес розробки сайту для мережі автосалонів за допомогою системи управління контентами (CMS) Drupal і системи управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) Bitrix.
Keywords: INTERNET; ВЕБ-САЙТ; CMS СИСТЕМА; CRM СИСТЕМА; CMS DRUPAL; CRM БИТРИКС; ДИНАМІЧНИЙ КОНТЕНТ; МОБIЛЬНА АТС