Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Загальна будова будівельних і дорожніх машин» : для студентів механічного факультету спеціальності 133 – «Галузеве машинобудування». Частина 2 - Олєйнікова, О. М.; Щукін, О. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Практичні роботи призначені для закріплення у студентів теоретичного матеріалу і набуття практичних навичок з вивчення, читання та складання кінематичних схем механізмів, придбання навичок у визначені передаточних чисел, з розрахунку технічних характеристик машин і механізмів, а також вивчення конструкції та принципу роботи. Захист практичної роботи виконується після оформлення її студентом. Здійснюється перевірка оформлення роботи та опитування закріплених знань студента.
Keywords: будівельна техніка; експлуатація; дорожня техніка; будова будівельних і дорожніх машин; механізація; автоматизація; будівельні процеси