ПРО ЗАЛЕЖНІСТЬ ПРОТИЗНОШУВАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОБОЧОЇ РІДИНИ МГ-46-Б ВІД ГРАНУЛОМЕТРИЧНОГО СКЛАДУ ЗАБРУДНЕНЬ - Венцель, Є. С.; Орел, О. В.; Венцель, Е. С.; Орел, А. В.; Ventsel, Ye.; Orel, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Показано вплив гранулометричного складу частинок забруднень робочої рідини МГ-46-Б на її протизношувальні властивості. Встановлено закономірність змінення коефіцієнта протизношувальних властивостей робочої рідини МГ-46-Б як фактора, що визначає її строки служби.
О ЗАВИСИМОСТИ ПРОТИВОИЗНОСНЫХ СВОЙСТВ РАБОЧЕЙ ЖИДКОСТИ МГ-46-Б ОТ ГРАНУЛОМЕТРИЧЕСКОГО СОСТАВА ЗАГРЯЗНЕНИЙ
ON DEPENDENCE BETWEEN ANTI-WEAR PROPERTIES OF MG-46-B HYDRAULIC FLUID AND THE GRANULOMETRIC COMPOSITION OF IMPURITIES
Keywords: робоча рідина; протизношувальні властивості; коефіцієнт протизношувальних властивостей; гідропривід; забруднення; знос; строк служби; рабочая жидкость; противоизносные свойства; коэффициент противоизносных свойств; гидропривод; загрязнение; износ; срок службы; hydraulic fluid; anti-wear properties; the coefficient of anti-wear properties; hydraulic drive; impurity; wear; service life; 621. 891.22