Проект міської СТО для автомобілів категорії М1 - Коробець, В'ячеслав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об'єкт дипломного проекту – роликовий стенд. Мета проекту – спроектувати станцію технічного обслуговування для легкових автомобілів міського типу. Задачі проекту: - розробити технологію діагностування автомобіля; - розробити планувальне рішення зони діагностування. В проекті виконано розрахунок виробничої програми станції технічного обслуговування. В дослідницької частині приводиться дослідження взаємодії автомобіля зі стендом при гальмівних випробуваннях. Результати дипломного проекту можуть використовуватися в подальших дослідженнях взаємодії автомобіля зі стендом при гальмівних випробуваннях і при розробці та проектуванні зони комплексного діагностування для ПАТ.
Keywords: роликовий стенд; гальмівні випробування; зона діагностування; стендові нормативи