Технологія ремонту автомобільної дороги Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка на ділянці км 167+000 – км 187+000 з використанням модифікованих бітумних емульсій - Бахтин, Олексій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено вплив концентрації катіонного водного латексу Butonal NS 198 на фізико-механічні властивості модифікованих емульсій, виконано розрахунок об’ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з ямкового ремонту та ремонту тріщин, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт
Keywords: асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; бітумна емульсія; поточний ремонт; капітальний ремонт