Спосiб магнiтно-iмпульсного штампування листових металiв з цилiндричним узгоджувальним пристроєм i бiфiлярним соленоїдом - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Сєрiкова, Iрина Олексiївна; Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Шиндерук, Свiтлана Олександрiвна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Спосіб магнітно-імпульсної обробки металів з циліндричним узгоджувальним пристроєм і інструментом-соленоїдом виробничої операції. Для зниження втрат електромагнітної енергії узгоджувальний пристрій поміщають у внутрішню порожнину коаксіального циліндричного біфілярного соленоїда, електричні відводи якого підключають до вторинної обмотки узгоджувального пристрою.
Keywords: металообробка