ОЦІНКА ВПЛИВУ ТЕРТЯ НА СИЛОВУ ХАРАКТЕРИСТИКУ КУЛЬКОВИХ ЗАПОБІЖНИХ МУФТ МЕХАНІЧНИХ ПРИВОДІВ - Малащенко, В. О.; Малащенко, В. В.; Щербак, О. В.; Малащенко, В. А.; Малащенко, В. В.; Malashenko, V.; Malashenko, V.; Sherbak, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проведено аналітичні дослідження впливу тертя на величини моменту вимикання нової запобіжної муфти з кількісним аналізом рівнів його залежності від конструктивних чинників. Отримані практичні результати наведено у вигляді математичних виразів, таблиць і графіків.
ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ ТРЕНИЯ НА СИЛОВУЮ ХАРАКТЕРИСТИКУ ШАРИКОВЫХ ПРЕДОХРАНИТЕЛЬНЫХ МУФТ МЕХАНИЧЕСКИХ ПРИВОДОВ
ASSESSMENT OF FRICTION IMPACT ON FORCE CHARACTERISTICS OF BALL SAFETY CLUTCHES OF MECHANICAL DRIVES
Keywords: кулькові запобіжні муфти; тертя в муфтах; шариковые предохранительные муфты; трение в муфтах; ball overload clutches; friction clutches; 621.825.5