Будівництво ділянки автомобільної дороги IV категорії Середнє – Анатоліївці довжиною 11 км 500 м в Закарпатській області - Кабанова, Анна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проаналізовано кліматичні умови району будівництва, розроблено дорожньо-кліматичний графік, розраховано дати початку та закінчення строків виконання для будівництва земляного полотна та дорожнього одягу. Побудовано відомість балансу земляних мас та розраховані загальні об’єми земляних робіт при будівництві земляного полотна. Розраховано потреби в будівельних матеріалах та об’єми робіт, визначено мінімальні змінні темпи будівництва. Розраховані калькуляції трудових витрат на кожен вид будівельних робіт.
Keywords: район будівництва; земляне полотно; дорожній одяг; технологія; пісок; щебінь; чорний щебінь; поверхнева обробка; контроль якості робіт