Підвищення якості обслуговування пасажирів на міському маршруті №1 м. Кам'янець-Подільский - Борисенко, Євген Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Результати розрахунків показали, що найбільше відхилення відбулося в компоненті "якість споживання послуг" (0,74 відносних одиниць або 41%). Відхилення від ідеального рівня також спостерігається в компоненті "якість пропозиції послуг" (0,685 відносних одиниць або 38%) і в компоненті "задоволеність якістю послуг" (0,353 відносних одиниць або 19%). Для підвищення ефективності перевезень на маршруті №1 першочергово необхідно покращити якість споживання послуг. При цьому слід звернути увагу на такі показники якості другого рівня, як регулярність, інформативність та соціальна прийнятність.Інформація щодо впроваження: результати дослідження можуть бути використані підприемствамі, які займаються перевезеннями пасажирів в місті.
Keywords: резервний автобус; резервний автобус