Вдосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Іцхака Рабіна і генерала Петрова міста Одеси - Мінаков, Віталій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто підходи до побудови ефективної структури системи управління безпекою дорожнього руху. Визначені вимоги до системи управління безпекою дорожньо-го руху з урахуванням мети, задач та функцій даної системи. Наведено результати порівняльного аналізу досвіду провідних країн світу, з кращими за Україну показниками безпеки, щодо основних складових системи. В результаті аналізу виділено основні складові вітчизняної системи управління безпекою, удосконалення/побудова яких може суттєво підвищити ефективність функціонування системи управління та підвищити рівень безпеки.
Keywords: Перехрестя; Автомобіль; Безпека дорожнього руху; Вулично-дорожня мережа