Підвищення ефективності системи постачань і збуту ФОП Тихевич Остап Олегович - Корнєєв, Владислав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу існуючої системи поновлення товару на підприємстві визначені недоліки які існують на ФОП Тихевич Остап Олегович. На основі аналізу літературних джерел розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами промислового підприємства. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення по системі «кратних періодів». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект у розмірі 52710,33 грн.
Keywords: витрати; запаси; запасні частини; кратні періоди; система управління запасами