Вдосконалення сервісу прокату автомобілів типу каршеринг та їх технічне обслуговування - Токарський, Назар Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження - сервіс прокату автомобілів типу каршеринг. Мета дослідження – вдосконалення сервісу прокату автомобілів типу каршеринг та їх технічного обслуговування. У дипломному проекті приведені: розбір поняття каршерінгу та схема роботи, метод комп'ютерної діагностики автомобіля, розбір компаній, які надають такі послуги. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві.
Keywords: поняття; діагностика; технологія; техніка безпеки; механізм; інструкція; керування