Моделі вибору програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості по обличчю - Андрющенко, Владислав Тарасович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі розглянуто аналіз методів та засобів ідентифікації особистості по обличчю. В другому розділі розроблено інформаційну технологію вибору програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості по обличчю. В третьому розділі розроблено моделі вибору програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості по обличчю. В четвертому розділі виконано практичну реалізацію розроблених моделей.
Keywords: ідентифікація по обличчю; нейронні мережі; технічне забезпечення; програмне забезпечення; інформаційна технологія