Методика вимiрювання впливу електромагнiтних випромiнювань автотранспортних засобiв на людину та навколишнє середовище - Бажинов, О. В.; Кравцов, М. М.; Ілічук, О. В.; Бажинов, А. В.; Кравцов, М. Н.; Иличук, А. В.; Bazhinov, A.; Kravtsov, M.; Ilychuk, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Розглянуто вплив сучасних автомобілів і автомобільних потоків на навколишнє середовище та здоров’я людини. Внесено пропозиції щодо розроблення методики вимірювань електромагнітних випромінювань автомобілів на етапі їх експлуатації та ремонту.
Методика измерения влияния электромагнитных излучений автотранспортных средств на человека и окружающую среду
Methods of measuring the influence of electromagnetic radiation of vehicles on the person and the environment
Keywords: автотранспорт; електромагнітні небезпеки; здоров’я людини; електромагнітне випромінювання; методика вимірювань; ефективність; электромагнитные опасности; здоровье человека; электромагнитное излучение; motor vehicles; electromagnetic hazards; human health; electromagnetic radiation; 504.05; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.66