Використання дрібнозернистого асфальтобетону підвищеної довговічності приготовленого на основі модифікованих бітумів під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-10-08 Київ – Літочки – Кіпті в Київській області - Томчук, Дмитро Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості та колієстійкість асфальтобетонів та запропоновано для проведення капітального ремонту асфальтобетон підвищеної довговічності, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів автомобільної дороги.
Keywords: капітальний ремонт; дрібнозернистий асфальтобетон; модифікатор; поточний дрібний ремонт; поточний середній ремонт; капітальний ремонт; бітумна емульсія