Розробка комп’ютерної моделі автопоїзда - Гуменюк, П. О.; Козак, Н. О.; Гуменюк, П. А.; Козак, Н. А.; Gumeniuk, P.; Kozak, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
В роботі обґрунтовано необхідність розробки комп’ютерної моделі для перевірки алгоритмів керування автопоїздами. Описано розроблене програмне забезпечення, приведено приклад його роботи.
Разработка компьютерной модели автопоезда
Development of computer model of multilink vehicle
Keywords: автопоїзд; модель; програмне забезпечення; автопоезд; программное обеспечение; multilink vehicle; model; software; 629.113