Дослідження взаємодії короткобазового навантажувача з опорною поверхнею під час здійснення транспортних операцій - Мусаєв, З. Р.; Musaev, Z. R.; Мусаєв, З. Р. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Здійснено аналітичне дослідження процесу переїзду короткобазового навантажувача через перешкоду, результати якого дозволять виявити оптимальні параметри машини під час її взаємодії з опорною поверхнею та підвищити стійкість механізму, а також ефективність проведення робіт на робочій ділянці.
Studying interaction of a short-base loader with the support surface at transport operations
Keywords: навантажувач; транспортний режим; перешкода; стійкість; loader; transport mode; obstacle; stability; 621.878.448; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.74