МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ СТАТИЧНОГО РОЗПУШУВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ - Горбатюк, Є. В.; Волянюк, В. О.; Горбатюк, Е. В.; Волянюк, В. А.; Gorbatiuk, Ye.; Volyaniuk, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Запропоновано математичну модель впливу реакції ґрунту при його руйнуванні на некеровані переміщення робочого органа розпушувача. Використання цієї моделі дає змогу підвищити ефективність розпушувального обладнання шляхом удосконалення його системи керування.
МАТЕМАТИЧЕСКОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ РАБОЧЕГО ПРОЦЕССА СТАТИЧЕСКОГО РЫХЛИТЕЛЬНОГО ОБОРУДОВАНИЯ
MATHEMATICAL SIMULATION OF THE STATIC RIPPER EQUIPMENT WORKING PROCESS
Keywords: розпушувач; ґрунт; рельєф; математична модель; рыхлитель; рельеф; математическая модель; ripper; soil; relief; mathematical model; 624.132.3