Розробка рекомендацій з метрологічного забезпечення вимірювань температури на промислових підприємствах - Крупинова, Лоліта Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розробка рекомендацій з метрологічного забезпечення вимірювань температури на промислових підприємствах Об’єктом дослідження є метрологічне забезпечення засобів вимірювання температури на промислових підприємствах. Мета роботи – розробка рекомендацій з метрологічного забезпечення вимірювань температури на промислових підприємствах. Метод дослідження – аналіз, узагальнення, порівняння. Досліджено види метрологічного забезпечення. Проаналізовано сучасні засоби вимірювання температури. Розроблено програму рекомендації з метрологічного забезпечення вимірювання температури на промислових підприємствах.
Keywords: вимірювання температури; засоби вимірювальної техніки; методика вимірювання; метрологічне забезпечення