Технологія та організація ремонту і експлуатаційного утримання автомобіль-ної дороги Павлоград – Надеждівка – Голубівка на ділянці км 24+000 – км 44+000 в Дніпропетровської області - Шипош, Артем Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; ремонт; дорожнє покриття; дорожній одяг; технологія й організація робіт